ПИСМО МИНИСТРУ ОДБРАНЕ: Молим Вас, зауставите ХААРП и Chemtrails(који изазивају сушу) и ГМО! В. Јанковић

Молим Вас, зауставите ХААРП иChemtrails(који изазивају сушу) и ГМО

 

Министру одбране Србије

господину Александру Вучићу

 

Господине Вучићу, министре одбране Србије, брате Србине, помагај ако Бога знаш! Суша је незапамћена, пољопривреда је уништена, биће несташица хране а оно што остане поскупеће. Мислим да сте добро обавештени, информисани и да знате да сушу у Србији, на Балкану и на већем делу планате као и у САД, изазива НАТО оружије ХААРП антене и Chemtrails (запрашивање отровима из НАТО авиона). Има много тога о томе на интернету (нека мапа са америчког сајта каже да је ХААРП код Барајева од 2006. године и на згради Института за физику у Земуну), многи домаћи сајтови пишу о томе (новине Правда које су ваше, барем су биле), телеграф.рс, Курир, Еколошки покрет Новог Сада на челу са Николом Алексићем, итд. Има и видео снимака и филмова на сајту Youtube. На Фејсбуку и по интернет форумима се такође пише о томе. Народ Србије и света све више сазнаје али ко ли ће нам помоћи? Ко, ако не ви, министар одбране Србије који је надлежан за то? НАТО помоћу ових оружија изазива суше да би нам наметнуо сађење ГМО кукуруза и осталих култура, које су наводно отпорне на сушу, и пошто су ГМО значи троваће нас и изазвати стерилитет (да изумремо) као што то може изазвати и ХААРП, уз рак, главобоље, нервозу, апатију, агресивност, депресију, итд. Зар треба ја, обичан грађанин који само чита новине и интернет, да обавештавам о томе министра одбране и искусног дугогодишњег политичара?

 

Помагајте ако Бога знате!

 

Мени релативно здравом човеку кува глава ових дана, а још теже је болеснима, старима и деци.

 

Ако је уопште важно, ја сам члан СРС од 1995. а у другом кругу избора за председника Србије сам гласао за Томислава Николића и наговарао преко Фејсбука многе друге да гласају за њега, иако сам трпео увреде од радикала, неки пријатељи радикали су престали са мном да говоре, омрзнули су ме, у СРС не смем ни да одем а и немам ни воље због многих ствари у СРС које су ми се смучиле, а у СНС не могу јер је улазак Србије у ЕУ, за који се СНС залаже, још гора пропаст и погоршавање односа са Русијом.

 

Гласао сам за промене, и желим те промене, као и сви грађани који су гласали за Тому и СНС. А желим и да живим и преживим и ако је могуће правим и гајим децу у здрављу. Ова моја молба вама није само у име Срба или православаца, него ова суша коју изазивају ова НАТО оружија, погађа све грађане Србије и Балкана. А о тим изазивачима суше нема ни помена од вас, ни од председника Србије, СНС-а, РТС-а и других државних медија.

 

Ако Бога знате, зауставите ХААРП и Chemtrails у Србији иначе ћемо помрети сви, и од суше и од болести, и од глади, и од отровне ГМО хране (знате и сами да је данас главно стратешко оружије храна).

 

Никоме није у интересу да му изумиру народ и грађани. И ви и ваша породица живите у Србији као и сви ми. И вас то погађа. И ви вероватно желите да живите и заштитите своје здравље и здравље ваших ближњих.

 

Молим Вас!

 

Владимир Јанковић

Београд

Србија

vjbgdser@eunet.rs

 

26.август 2012.године после Христа

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s